Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 22:00 uur

Een tweede kans product

Consumenten hebben vaak het vooroordeel dat een tweede hands(kans) product niet voldoet aan de eisen. Het tegenovergestelde is waar. Tweede kans producten zijn niet gebruikt of uit de originele verpakking gehaald. Het zijn producten die andere consumenten verkeerd besteld hebben waardoor ze terug zijn gekomen. De meeste van onze Outlet artikelen zijn ongebruikt en in originele verpakking. Soms is de verpakking beschadigd en hebben wij deze vervangen door een nieuwe verpakking na gecontroleerd te hebben of het product nog heel en onbeschadigd is.

Waarom een tweede kans product?

Onze economie ziet er niet rooskleurig uit, alles wordt duurder. En vele consumenten moeten op hun uitgave letten. Tweede kans producten geeft daar wellicht een oplossing voor. De tweede kans producten die Sanitair knaller in de outlet categorie op de webshop heeft geplaatst. zijn nieuw en onbeschadigd. Dus waarom zou u meer uitgeven voor een product als dit niet nodig is. Met de kortingen die kunnen oplopen tot wel 75% heeft u een nieuw product tegen lagere kosten.

Welke producten in onze Outlet

Sanitair knaller heeft diverse kranen, waskommen, fonteinen, regendouches, douchewanden en spiegels in de Outlet voor u staan. neemt u eens een kijkje op de outlet. Heeft u een product voor ogen die wij toevallig niet in onze outlet hebben? geef ons gerust even een belletje en we zullen met u kijken wat we kunnen doen.