Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 22:00 uur

Douchecabine Wiesbaden Horizon, trendy, modern en uniek!

Zwart is helemaal de trend op badkamergebied. U kunt het niet bedenken of u kunt het in het zwart verkrijgen. Wiesbaden komt nu met een uniek concept waarbij u de cabine van uw afmetingen kunt samenstellen, dus niet alleen de standaard afmetingen. De Horizon douchecabine heeft een vast paneel in 5 verschillende afmetingen en een draaideur met vast paneel in 5 verschillende afmetingen. U kunt verder kiezen voor een rechtse of links openende deur. De Douchecabine Horizon heeft schitterende zwarte belijningen, een smal zwart profiel, stabilisatiestang en handgreep. De afwerking is strak en modern en past door de te kiezen afmetingen in elke badkamer.

Uitvoeringen van de Wiesbaden Horizon Douchecabine.

Douchecabine Horizon zijn er in een vierkante of in een rechthoekige uitvoering. De wanden zijn er vanaf een breedte van 80 cm tot 120 cm. De Deuren zijn er in een linkse of rechtse uitvoering en hebben breedtes van 90 cm tot 140 cm. Uniek en praktisch. De douchecabine onderdelen worden gekoppeld door middel van een profiel systeem. De keuze voor een vierkante of rechthoekige douchecabine met is persoonlijk.

Variaties van op de Horizon douchecabine.

De Horizon douchecabine heeft vele mogelijkheden zoals u boven kunt lezen. Bent u niet op zoek naar een douchecabine maar een douchewand of douchedeur? Dan is de Horizon ook uitermate geschikt. De douchewand van de douchecabine Horizon of de douchedeur zijn ook los verkrijgbaar. Zo kunt u de deur ook in een nis plaatsen en de wand als doucheafscheiding. Heeft u een uitvoering voor ogen die wij toevallig niet in ons assortiment hebben? geef ons gerust even een belletje en we zullen met u kijken wat we kunnen doen.

Showroom

Bent u geïnteresseerd in een douchecabine Horizon maar wilt u deze graag bekijken voor u deze koopt. Sanisplash heeft zowel de vierkante als de rechthoekige van diverse merken in de showroom aanwezig. U bent ten alle tijden welkom om deze bij ons te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Siloweg 626, 5222 BM te Den Bosch.