Gratis bezorgd vanaf €100 | Klantbeoordeling: 9 | Service tot: 22:00 uur

Waarom kiezen voor een Best Design badmeubel?

Consumenten kijken bij het kopen van een meubel eerst naar het model en de kleur van een meubel. Na de keuze van het model en de kleur gemaakt te hebben kijken consumenten naar de prijs. De prijs is een belangrijke leidraad voor de uiteindelijke koop. Best Design meubelen zijn van een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse kleuren, wastafels en afmetingen. De kwaliteit van de Best Design meubelen is goed te noemen evenals de service die Best Design biedt.

Badmeubel Best Design Moby.

Bent u op zoek naar een klein badmeubel daar u ruimte in uw badkamer beperkt is? Badmeubel Best Design Moby is een badmeubel dat bestaat uit een onderkast en een wastafel. Het materiaal van dit badmeubel is MDF. Dit badmeubel is uitgevoerd met 2 softclose lades met opgelegde greep. Het badmeubel is verkrijgbaar in de breedte van 50 cm. De dieptemaat is 44 cm en de hoogte van dit badmeubel is 56 cm. Het badmeubel Best Design Moby is verkrijgbaar in de kleur Hoogglans wit.
De wastafel van het badmeubel Best Design Moby is uitgevoerd in Keramiek met 1 kraangat. Natuurlijk worden alle bevestigingsmaterialen erbij geleverd.

Waar dien ik op te letten bij het kopen van een badmeubel?

Ten eerste dient u te letten op de afmeting, past deze in uw badkamer, zit er niets in de weg zodat u de lades goed open kunt krijgen. Verder Let u op hoe de lade geleiders zijn opgebouwd, loopt alles soepel. Kiest u voor een keramische wastafel houdt u er fan rekening mee dat deze gebakken wordt en dat er altijd oneffenheden in kunnen zitten. Het voordeel van een keramische wastafel is dat u deze goed kunt reinigen zelfs met meer agressieve schoonmaakmiddelen. Heeft u een uitvoering voor ogen die wij toevallig niet in ons assortiment hebben? geef ons gerust even een belletje en we zullen met u kijken wat we kunnen doen.

Showroom

Bent u geïnteresseerd in badmeubel Moby van Best Design maar wilt u deze graag bekijken voor u deze koopt. Sanisplash heeft dit badmeubel in de showroom aanwezig. U bent ten alle tijden welkom om deze bij ons te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Siloweg 626, 5222 BM te Den Bosch.

km.jpeg